Κορυφαίες πωλήσεις

Κατασκευαστές

Πληροφορίες

Η εταιρεία Καπαρέλης ιδρύθηκε το 1994 στη Ζάκυνθο. Οι δυο δεκαετίες που ακολούθησαν, την καθιέρωσαν ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Νοτιοδυτικής Ελλάδας στους τομείς της εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών, οικοδομικών υλικών, ξυλείας, ειδών αλουμινίου, χρωμάτων και μονωτικών υλικών, ηλεκτρολογικών υλικών, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ειδών θέρμανσης και ψύξης, εργαλείων, υδραυλικών εξαρτημάτων, φωτιστικών και ειδών ξενοδοχείου.

Η εταιρεία εισάγει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει πολυάριθμες ελληνικές και ξένες εταιρείες, προμηθεύοντας τους πελάτες της με ένα ευρύ φάσμα ειδών υψηλής ποιότητας.

Μέσω του Πολυκαταστήματος που λειτουργεί στο Γαϊτάνι Ζακύνθου, η εταιρεία Καπαρέλης εξυπηρετεί όλη τη Ζάκυνθο και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ελλάδας, ενώ μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος στη διεύθυνση https://ekaparelis.gr  εξυπηρετεί πανελλαδικά με άμεση αποστολή προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η εταιρία Καπαρέλης έχοντας ως εγγύηση την παρουσία και την εμπειρία 24 χρόνων στο χώρο του εμπορίου, παρουσιάζει το ekaparelis.gr μια ιστοσελίδα για ιδιώτες και επαγγελματίες. Στη σελίδα θα βρείτε προϊόντα άριστης ποιότητας και αισθητικής, με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα θα προστίθενται συνεχώς για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πελατών. Επίσης η εταιρία έχει φροντίσει να διασφαλίσει ευέλικτους τρόπους πληρωμών και σε συνεννόηση, για να διευκολύνει τις αγορές.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας και να πραγματοποιήσετε εγγραφή μέλους. Επίσης αν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να το δηλώσετε και με την προσθήκη του Α.Φ.Μ. καθώς και στοιχείων της επιχείρησής σας, θα μετατραπείτε ως “Πελάτης Χονδρικής” και θα μπορέσετε να δείτε τιμές και να πραγματοποιήσετε αγορές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 26950-28655 (08:00-14:00 / 17:30-21:00) και οποιαδήποτε στιγμή στα info@ekaparelis.gr και kaparelisepe@hotmail.gr

Με εκτίμηση 

Καπαρέλης Διονύσιος


Κατασκευή - Υποστήριξη από I-XPERTS AND CREATIVE