Κατηγορίες

Αποστολή Παραγγελίας

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, με εταιρία Courier ή κατόπιν συνεννόησης. Η παραγγελία σας αποστέλλεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε εσάς. Επίσης έχετε την δυνατότητα να κάνετε παραλαβή της παραγγελίας σας από το Πολυκατάστημά μας όποτε εσείς το επιθυμείτε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε σε απόθεμα κάποιο προϊόν θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.

Τα έξοδα μεταφορικών προστίθενται στην τελική τιμή. Σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρία βρίσκεται σε συνεννόηση με τον παραλήπτη για τον τρόπο αποστολής. Οι αποστολές που χρειάζεται να εκτελεστούν με μεταφορική εταιρεία πραγματοποιούνται μέχρι το νομό Αττικής και εν συνεχεία ο αγοραστής αναλαμβάνει τον τρόπο και το κόστος παράδοσής τους στην περιοχή του. Επίσης σε περιπτώσεις υπολογισμού μεταφορικών που δεν υποστηρίζει το σύστημα, θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εκ νέου συνεννόηση του κόστους ή του χρόνου παράδοσης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η ποιότητα των προϊόντων στο κατάστημα μας είναι εγγυημένη. Παρόλα αυτά, αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε το/τα προϊόντα σας ή να σας επιστρέψουμε μέρος ή ολόκληρο ποσό από το σύνολο της παραγγελίας σας σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ένα ή περισσότερα προϊόντα που παραλάβατε διαφέρουν οπτικά από τη φωτογραφία στο ηλ. κατάστημα μας

2. Ένα ή περισσότερα προϊόντα παρουσίασαν ελλάτωμα κατά την αρχική χρήση ή παραλήφθησαν από τη μεταφορική μας σε κακή κατάσταση

Οι επιστροφές προϊόντων θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και με δική σας χρέωση αποστολής (εξαιρούνται περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων)