Κορυφαίες πωλήσεις

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Πληροφορίες

Προσφορές

Αποστολή Παραγγελίας

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, με εταιρία Courier ή κατόπιν συνεννόησης. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε εσάς. Επίσης έχετε την δυνατότητα να κάνετε παραλαβή της παραγγελίας σας από το πολυκατάστημά μας όποτε εσείς το επιθυμείτε. Σε περίπτωση που δεν έχουμε σε απόθεμα κάποιο προϊόν θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τυχόν καθυστερήσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας.

Τα έξοδα μεταφορικών προστίθενται στην τιμή. Σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρία βρίσκεται σε συνεννόηση με τον παραλήπτη για τον τρόπο αποστολής. Επίσης μπορεί να αναλάβει την αποστολή των προϊόντων μέχρι τους κεντρικούς σταθμούς διανομής των μεταφορικών εταιριών και εν συνεχεία ο αγοραστής να αναλάβει την αποστολή τους στο χώρο του. Επίσης σε περιπτώσεις υπολογισμού μεταφορικών που δεν υποστηρίζει το σύστημα, θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την εκ νέου συνεννόηση του κόστους ή του χρόνου παράδοσης. Λάβετε υπ όψιν ότι οι μεταφορικές εταιρίες (όχι οι εταιρίες Courier) σε κάποιες περιπτώσεις δεν παραδίδουν τα προϊόντα κατ οίκον, οπότε ίσως χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από τον κεντρικό σταθμό διανομής της περιοχής σας ή να επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα αποστολής προς το χώρο σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η ποιότητα των προϊόντων στο κατάστημα μας είναι εγγυημένη. Παρόλα αυτά, αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε το/τα προϊόντα σας ή να σας επιστρέψουμε μέρος ή ολόκληρο ποσό από το σύνολο της παραγγελίας σας σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Ένα ή περισσότερα προϊόντα που παραλάβατε διαφέρουν οπτικά από τη φωτογραφία στο ηλ. κατάστημα μας

2. Ένα ή περισσότερα προϊόντα παρουσίασαν ελλάτωμα κατά την αρχική χρήση ή παραλήφθησαν από τη μεταφορική μας σε κακή κατάσταση

Οι επιστροφές προϊόντων θα πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και με δική σας χρέωση αποστολής (εξαιρούνται περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων)


Κατασκευή - Υποστήριξη από I-XPERTS AND CREATIVE