Κατηγορίες
Pyramis 40L Οριζόντιος
  • Pyramis 40L Οριζόντιος
  • Θερμοσίφωνας Pyramis
  • Θερμοσίφωνας Pyramis

Θερμοσίφωνας Pyramis 40L Οριζόντιος 027032101

Ref: 411436
110,00 €
με ΦΠΑ

Χωρητικότητα σε lt: 40

Μορφή κατασκευής: Οριζόντιος

Θερμόμετρο ακριβείας: Διαθέτει

Αντίσταση : 3.5 Kwh

Ισχύς: 3500 Watt

Πίεση Λειτουργίας: 10 Bar

Πιστοποιήσεις προϊόντος CE

Διαστάσεις: ∅40cm / 53cm

Εγγύηση Προμηθευτή Δεξαμενή: 5 έτη - Αντίσταση & Θερμοστάτης: 2 έτη

Ποσότητα
Σε απόθεμα

Λέβητας από χαλυβδοέλασμα ιδιαίτερα βαθιάς εξέλασης, πάχους 2,5mm ειδικού για επισμάλτωση, του οποίου η αντοχή δοκιμάζεται σε πίεση 12bar με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10bar. 

Η δεξαμενή νερού διαθέτει MIA οριζόντια ραφή συγκόλλησης, γεγονός που της εξασφαλίζει: Μεγάλη αντίσταση στη διάβρωση, ισχυρή μηχανική αντοχή, απεριόριστη διάρκεια ζωής, λιγότερες ενώσεις - κολλήσεις κατά συνέπεια καλύτερη εφαρμογή υάλωσης, απουσία εμφάνισης μικροοργανισμών και βακτηρίων.

Ισχυρή μόνωση οικολογικής πολυουρεθάνης πυκνότητας 20 kg/m3 και πάχους 25mm.

Ηλεκτρική Αντίσταση 3500W με θερμοστάτη ασφαλείας και εύκολη αντικατάσταση.

Ράβδος Μαγνησίου για απόλυτη προστασία του λέβητα από τις ηλεκτρολύσεις.

Θερμόμετρο

Διπλή Υάλωση εσωτερική προστασία του λέβητα με διπλή επίστρωση εμαγιέ (είδος γυαλιού - enamel) που προσδίδει επιπλέον μόνωση ώστε να μην διαχέεται η θερμότητα και το νερό να διατηρείται ζεστό. Η επισμαλτωμένη επιφάνεια, προκύπτει από την εφαρμογή του σμάλτου (γυαλί) επάνω σε μέταλλο. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος σε θερμοκρασία 860°C δημιουργείται μια συνδετική στρώση, η οποία αποτελείται από σμάλτο και μέταλλο. Ο λέβητας μετά την διπλή υάλωση προστατεύεται 100% από τη σκουριά. Ταυτόχρονα διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας 9bar που προστατεύει τον λέβητα σε περίπτωση αυξημένης πίεσης.

Οι θερμοσίφωνες και τα ηλεκτροboiler Pyramis, κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τις πιο σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους και τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας, παρέχοντας τη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και μακροβιότητας. 

Η λύση για ζεστό νερό στην κουζίνα και το μπάνιο είναι απόλυτα οικονομική και έχει την σφραγίδα της ποιότητας Pyramis και πιστοποίηση σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες 60035-1 και 60035-2.

Τα προϊόντα Pyramis διαθέτουν πιστοποιητικό χρήσης CE και η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που συνδυάζονται αρμονικά και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

411436

Φύλλο δεδομένων

Ισχύς σε Watt
3.500
Χωρητικότητα Λίτρα
40
B2B
Όχι

16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: